학교장인사말
 > 학교안내 > 학교장인사말

학교장 인사말

시 화 중 학 교 는 다음 4가지 목표를 추구합니다.

몸과 마음이 건강하고 즐겁게 공부하는 학생.

아이들을 사랑하고 가르침에 열정적인 행복한 교직원.

신뢰와 애정으로 교육활동을 지원하는 학부모.

다양한 문화를 포용하고 존중하는 열린 교육 환경.

감사합니다.

시화중학교장

The Principal's Corner

Sihwa Middle School has four ultimate goals to attain:

Students who are healthy in mind and body and enjoy learning.

Happy teachers who love students and have a passion for teaching.

Parents who support educational activities with sincere trust and

affection.

Educational environments that understand and accept students from

varying cultures.

Thank you.